Лазаня Болонезе(пикантна)

В тиган със загрят зехтин (приблизително 1 сл.) добавете лука и чесъна. След около минута, две добавете каймата, като с помощта на дървената лъжица я накъсайте на малки парченца. Прибавете нарязания на ситно домат и консервата от домати.

Сварете за 10-15 секунди корите от лазаня. Наредете корите в тава, отгоре заливате със соса, настърган кашкавал. Най-отгоре трябва да завършите с кори, които ще поръсите обилно с кашкавал и пармезан.

Залейте с хладка вода и печете 20-30 мин. в предварително загрята на 220 градуса фурна

0 коментара:

Публикуване на коментар

 
  • Хапвай смело © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes